Billede af Sofie Münster

Kom til foredrag om livet som og med teenagere

08. august 2022

Sofie Münsters tilgang til teenagere tager afsæt i en erkendelse, som er svær for mange forældre: Vi har ingen kontrol over vores præ-teen eller teenager. Vi kan højest håbe på indflydelse, og den skal vi endda gøre os fortjent til. 

Med humor og lettilgængelig viden får forældre en grundlæggende indsigt i og konkrete værktøjer til at støtte deres børn i de år før og under puberteten, der er den største forandring siden deres første leveår. En periode, der er en stor omvæltning - ikke kun for børnene, men også for os forældre.

Foredraget tager dig igennem de mentale forandringer fra barn til næsten voksen, og giver en forståelse af, hvad der er normalt og hvad der ikke er normalt. Målet er at støtte dit barn i at turde stå ved sig selv og sine grænser, så det kan træffe nogle gode valg for sig selv.

Bestil billetter via linket her.

Samtidig får forældre nogle konkrete redskaber til bl.a. at kommunikere konstruktivt, så små ting ikke ender i store konflikter – og til at tage de svære snakke, så de unge får lyst til at dele deres liv med deres forældre, uanset om det handler om svære følelser, sex eller venskaber.

Og så afliver vi en gang for alle myten om, at teenagere er ligeglade med, hvad deres forældre siger. Foredraget vil derfor også byde på konkrete forslag til, hvordan du opstiller rammer for dit barn i forhold til pligter, tøj, lektier, alkohol, hjemkomsttidspunkter, deltagelse i familiebegivenheder osv. 

Om Sofie Münster
Sofie Münster står bag metoden ”tilknytningsbaseret opdragelse”, der handler om hvordan børns følelsesmæssige tilknytning til voksne omkring dem har afgørende betydning for deres trivsel og udvikling. Sofie er også stifteren af den velbesøgte portal Nordic Parenting. Derudover er hun fast børne og forældrerådgiver på Go’ Morgen Danmark på TV 2.

Foredraget arrangeres af Okay Ung og Forældregruppen Fælles om Ungelivet.