Borgere der diskutere til møde

Kom med til Mandagspolitik

29. september 2023

Med udgangspunkt i dagsordenen til kommende kommunalbestyrelsesmøde, skal vi til mandagspolitik sammen være nysgerrige på nogle af de politiske sager, der fylder i Odder Kommune lige nu.

Det er samtalen, der er i fokus – ikke de politiske holdninger - for til mandagspolitik skal vi blive klogere sammen.

Til næste omgang mandagspolitik er det Hundslund Lokalråd, der byder indenfor til politisk samtale sammen med politikere fra Kommunalbestyrelsen.

Mandagspolitik d. 9. oktober
Kl. 19-21
Kirkehuset, Landevejen 5 i Hundslund

Tilmelding

Alle er velkomne – husk blot at tilmelde dig fredagen før, så vi ved hvor mange stole og hvor meget kaffe, der skal stilles klar.

Skriv en mail til malene.lykke@odder.dk - eller henvend dig til Hundslund Lokalråd på mail: torben.hundslund@gmail.com 

På hvert møde deltager 2-5 politikere.

Om mandagspolitik

Mandagspolitik er inspireret af Morgenpolitik, der er initieret af Sager der Samler i Aarhus Kommune. Her går Morgenpolitik ud på at træne de demokratiske muskler og styrke relationen mellem borgere og politikere i Aarhus. Deltagerne er engagerede borgere og byrådspolitikere i Aarhus. Borgerne lærer om hvad der sker på et politisk niveau og politikerne blive bedre forberedt til byrådsmødet og det politiske arbejde. I Aarhus har de erfaret, at borgere og politikere gennem Morgenpolitik får bedre kontakt med, tillid til og forståelse for hinanden.

Læs mere om mandagspolitik og se kommende datoer her 

Se indslag på TV2 Østjylland