Billede af julegave

Ansøg om julehjælp

12. november 2023

Julen begynder at nærme sig og med den følger jo gaver, julemad og andre traditioner. For nogle familier er det dog ikke så lige til, og her kan der være brug for en hjælpende hånd. Hvis du er en af de familier – eller kender en – så kan du læse mere om mulighederne for at få julehjælp herunder:

  • Røde Kors. Der kan ansøges af børnefamilier med børn under 18 år. Der kan ansøges elektronisk på link/QR-kode som er vedhæftet, eller via fysisk ansøgningsskema der kan afhentes i Røde Kors butikken her i Odder. Fysisk ansøgningsskema afleveres i postkassen på BFC. Ansøgningsfrist 1.12. Ansøger modtager gavekort til COOP på 900 kr. Ansøger afhenter deres gavekort i Røde Kors butikken d.18.12. Besked om man modtager julehjælp gives start december.
  • Der kan ansøges af børnefamilier med børn under 18 år. Der ansøges elektronisk på dette link https://forms.gle/C9LgG8tCtguVcLS37. Julehjælpen er madvarer og gaver til børnene som skal beskrives i ansøgningen. Ansøger afhenter deres julehjælp ved Kvicklys lagerport d.18.12. Besked om man modtager julehjælp gives start december.
  • Dansk Folkehjælp. Der ansøges elektronisk på dette link https://ansogning.folkehjaelp.dk/.  senest d.19.11. Alle kan søge. Julehjælpen er 800 kr. pr. familie til madvarer, 500 kr. pr. barn til gave, dog maks. 2.800 kr. i alt. Det hele er digitale gavekort som sendes elektronisk til ansøger. Besked om man modtager julehjælp er start december.

Har du spørgsmål eller brug for en hånd til at ansøge om julehjælp i Odder?

Så er du velkommen til Frivilligcenter Odders åbne cafémøde torsdag 16. november kl. 15-17 i Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder.

Hvis tidspunktet ikke passer, kan du kontakte Frivilligcenter Odder på 3084 3480 eller post@frivilligcenter-odder.dk