Madmarked, reklame

Vær med til madmarked

03. oktober 2018

Odder Kommune er, sammen med en gruppe af byens aktører og Hele Landet - Sociale Arkitekter, i gang med at lave en byudviklingsstrategi for Odder bymidte.
Som led i arbejdet med byudviklingsstrategien gennemfører vi 4 byrumseksperimenter. Byrumseksperimenterne skal dyrke de iboende særpræg og kvaliteter, som ligger i byens forskellige områder. Odder har potentiale for at dyrke 4 forskellige bymiljøer:

  • Det robuste, omkring detailhandlen ved Kvickly
  • Det rekreative, langs åens forløb
  • Det raffinerede, omkring Torvet og Rosengade
  • Det rustikke, arealerne ved Banegårdsgade og remisen

Ved at udvikle forskellighederne, kan Odders bymidte blive til noget særligt og mere end blot butikker og handel.

Torvet er et af de steder, som bliver rammen om forskellige byrumseksperimenter. Igennem det foreløbige arbejde med udviklingsstrategien er torvet blevet defineret som "Byens Raffinerede Hjerte" . Hvad der gemmer sig bag denne titel, er netop det, vi skal afprøve gennem forskellige midlertidige møbleringer og events på Torvet.

Lørdag den 6. oktober kl. 11-14 på Torvet er der spændende madhåndværkermarked med smagsprøver og mulighed for at købe lokale råvarer af højeste kvalitet.

Som en del af dagen afholder vi en uformel samtalesalon, hvor vi taler om emner som "det raffinerede" og "kvalitet" og hvilken betydning det har for Odder bymidte. Vi glæder os til en torvedag med kvalitet og madhåndværk i højsædet. 

Madhåndværker: 

  • Torben fra Groft serverer efterårssuppe med lækre toppings og et glas vin.
  • Lone Landmand sælger sin æblemost og æblegløgg
  • Der kommer flere kvalitetsboder 

Der vil også være skøn jazz. Stemningen kommer helt i top. 

Flere markeder: 
Testperioden løber fra 6. oktober - 23. november 2018. I løbet af denne periode planlægger vi tre events på torvet: Et efterårstorvemarked, et håndværksmarked og en afsluttende lysfest. Hver event består af en aktiv del, hvor folk kan se, høre, smage, købe, prøve og spørge ind til det, der præsenteres på eventen og en reflekterende del i form af en samtalesalon, hvor vi diskutere "det raffinerede" og "kvalitet" i byens rum og tilbud med udgangspunkt i den aktuelle event