Bo Stief »New Dreams« med Poul Halberg

De har gennem tiderne, flittigt spillet live, i studiet, på tv og radio med de bedste i meget forskellige genre. Halberg og Stief har produceret, arrangeret og indspillet albums i gennem 4 årtier, og har derfor en nærmest telepatisk forståelse for hinanden, når musikken spiller.

Stief spillede i første udgaven af Halberg Larsen og Halberg har været en alt afgørende factor i alle Bo Stiefs grupper fra begyndelsen af 80 rene. Begge musikere har dybe rødder i Jazz og Rock og har været en vigtig del af begge scener gennem hel deres alsidige karriere.

Bo Stief og Poul Halberg duo spiller et repertoire som bla. er stemningsfuldt, lyrisk, melodisk nogle gange rocket, kaotisk, aggressivt, bluesy og legende humoristisk. Bo Stief medbringer digte og der er også mulighed for at koncerten udvikler sig til dialog koncert.

Entré: 50 kr.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Egmont Højskolens Teknologi- og Kulturforening - vær opmærksom på, at man med husstandsmedlemskab max kan bestille 5 gratis billetter til medlemmer inden for samme husstand.

Læs mere om Egmont Højskolens Teknologi- & Kulturforening på:

Bliv medlem af Egmont Højskolens Teknologi- & Kulturforening på:

Bemærk: Da vi benytter et billetsystem til håndtering af vores medlemskaber, vil begrebet "billet" fremgå mange steder. Når du køber et medlemskab til foreningen får du oplyst et billetnummer (ikke at forveksle med ordrenr.) - dette er dit MEDLEMSNR