Tegneworkshop. Se, så du kan tegne

De fleste af os synes det er svært at få det, vi tegner, til at ligne det, vi ser. Og når vi ikke kan få vores tegninger til at blive realistiske nok, holder vi ofte op med at tegne, typisk når vi er omkring 10-12 år.


I workshoppen 'SE, SÅ DU KAN TEGNE' får du konkrete redskaber til, hvordan du kan tegne det, dine øjne ser - og du får lov til at lege med masser af farve. Workshoppen er målrettet børn (fra 10 - 14 år) og deres voksne og består af to dele:

Første del af workshoppen starter med en kort intro til, hvordan vores hjerne og vores sind står i vejen for at tegne realistisk. Gennem forskellige øvelser opnår du en forståelse af, hvad der skal til, for at du kan SE, så du kan TEGNE. Derefter skal du tegne langsomt og koncentreret, mens du kigger på motivet - ikke på tegningen.

Sammen vælger vi en af dine tegninger ud, som bliver kopieret over på akvarelpapir i flere eksemplarer. Dem skal du farvelægge i anden del af workshoppen, hvor vi skruer tempoet op og slipper farverne løs.

Vi arbejder med pensel, træspyd og flydende tusch og du får teknikker og inspiration til, hvordan du kan bruge farver og materialer til at opnå vidt forskellige stemninger og udtryk - med udgangspunkt i helt samme motiv.

Vi afslutter workshoppen med en fernisering, hvor vi ser hinandens værker - selvfølgelig med popcorn og bobler. (Der kan købes kaffe og the i vores selvbetjenings-køkken)

NB: 1 barn følges med 1 voksen

Billetsalg: Skriv en mail til hello@uplandstudio.dk
Når I har fået en bekræftelse på mail, betaler I på mobilepay.

Workshoppen er blevet til med puljemidler fra Odder Kulturforening