Børne(bog)rekordforsøg, 8300 Bogfest

Hvem kan hurtigst stable 100 bøger? Og hvem kan lave den længste bogrække på 2 minutter? Hvem ved, måske bliver det dig, der kommer i "Børnenes rekordbog" næste gang?

Det er folkene bag "Børnenes rekordbog", der står bag rekordforsøget, og det foregår i dagens anledning i Odder Kirkecenter lige ved siden af Biblioteket (de voksne har nemlig lånt børnebiblioteket :-)

Gratis adgang - mød bare op.

Billedtekst:
Bogstabel UDEN TIDSBEGRÆNSNING. At være ramt af Covid-19 og være i karantæne var ikke et problem for 8-årige Viljam Robertsson Hansen. I forbindelse med et rekordprojekt i fritidsskolen omkring samme tid var han blevet meget interesseret i at slå rekorder. Tiden i karantæne var til tider kedsom og Viljam besluttede sig for at lave et forsøg derhjemme på at slå rekorden. Den tidligere rekordejer, Mike Rohr Boye Nielsen fra Skrøbelev Skole, lavede en 2,09 m høj bogstabel. Det lykkedes Viljam at få balance i en 2,15 meter høj bogstabel, og han er dermed ny rekordholder. "Jeg samlede de fleste bøger, som var i huset. Så satte jeg mig på gulvet og sorterede dem efter størrelse. Jeg var grundig, så det tog noget tid at få styr på dem. Med min fars tommestok gik jeg i gang. Jeg begyndte med de største bøger og langsomt men sikkert begyndte det at blive en bogstabel, som til sidst blev så høj, at jeg stod på tå på en stol og fik lagt de mindste bøger på stablen, som næsten kunne nå loftet. Færøerne, 19.01.22