8300 Bogfest

Hele 28 lokale forfattere, 5 forlag og 1 boghandel har takket ja til at deltage i bogfesten. Kom og få en snak med et bredt udvalg af kommunens forfattere, køb deres bøger og oplev dem på scenen.

Krydr det med en skriveworkshop, black-out-poetry eller en omgang litteraturbingo.

Børnene kan denne dag sætte børne-bog-rekorder, male bogposer og lave flotte bogmærker. Det sker i dagens anledning i Kirkecentret (da de voksne har lånt børnebiblioteket :-).

Hvornår:Det sker:Hvor:Kl. 10Forfatternes og forlagenes stande med salg af bøger åbnerVoksenbiblioteket Gratis kaffe og rundstykker til de første 100 gæsterForhallen Børnerekordforsøg v. Børnenes RekordbogKirkecentretKl. 11

Forfatterscenen åbner - Konferencier Steen Bille, KulturHub Odder
Karen Troldborg - Poesioplæsning

Forfatterscenen i børnebiblioteket Skriveworkshop v. Søren og Morten Ellemose (kl. 11-13)Kælderlokalet Kreativt værksted for børn:
Mal bogposer / Lav bogmærker
Kirkecentret Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteketKl. 11.30Emma Bess - ForfatterinterviewForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteket Kreativt værksted for børn:
Mal bogposer / Lav bogmærker
KirkecentretKl. 12Søren Schelling - OperafortællingForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteket Kreativt værksted for børn:
Mal bogposer / Lav bogmærker
KirkecentretKl. 12.30Lone Vitus/Landmand - ForfatterinterviewForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteket Kreativt værksted for børn:
Mal bogposer / Lav bogmærker
KirkecentretKl. 13Mads Mygind - PoesioplæsningForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteket Kreativt værksted for børn:
Mal bogposer / Lav bogmærker
KirkecentretKl. 13.30Peter Laugesen - PoesioplæsningForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteket Kreativt værksted for børn:
Mal bogposer / Lav bogmærker
KirkecentretKl. 14Alex Mathislund - ForfatterforedragForfatterscenen i børnebiblioteket LitteraturbingoKælderlokalet Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteket Kreativt værksted for børn:
Mal bogposer / Lav bogmærker
KirkecentretKl. 14.30Stine Liv Johansen - forfatterforedragForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteket Kreativt værksted for børn:
Mal bogposer / Lav bogmærker
KirkecentretKl. 15Jonas Landin - Vinsmagning med fortællingForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteketKl. 15.30Ghita Ben-David - ForfatterforedragForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteketKl. 16Bo Thyge Bisgaard - ForfatterforedragForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteketKl. 16.30Tina Rosenvinge - ForfatterforedragForfatterscenen i børnebiblioteket Besøg forfatternes og forlagenes stande med salg af bøgerVoksenbiblioteketKl. 17Farvel og tak for i dag