Ledige kommunale job

Erfaren rådgiver med særligt talent for at arbejde med unge mennesker mellem 15-29 år efter Lov om aktiv beskæftigelsesindsats søges til i vikariat i Ungeenheden i Odder Kommune

Ansøgningsfrist: 08. juni 2023

En af vores dygtige rådgivere skal på barsel. Ungeenheden søger derfor en myndighedsrådgiver der har energi, gåpåmod, et stærkt rådgiver-gen og evner at tænke ud af boksen, når det gælder om at finde de rette løsninger for de unge. Vi er nemlig også ambitiøse når det gælder gode og varige løsninger for vores unge i Odder kommune.


Hvis jeg får stillingen hos jer, hvad skal jeg så lave?
Du skal gerne finde følgende arbejdspunkter genkendelige og interessante, hvis du ønsker at søge denne stilling

 

 • At arbejde motiverende og målrettet med en bred gruppe af Unge.
 • Vi spænder fra det forebyggende arbejde til afklaring af forsørgelse
 • At have ansvar for at arbejde sammen med unge mennesker, netværk, familie, og øvrige relevante samarbejdspartnere  
 • At iværksætte og følge op på indsatser efter kap. 11-14 i beskæftigelsesindsatsloven
 • At arbejde virksomhedsrettet og i tæt samarbejde med jobkonsulenterne med de unges ressourcer og barrierer i forhold til at komme ud og klare sig i job og uddannelse eller i processen med at afdække om den unge er i målgruppe til fleksjob eller førtidspension
 • Være dygtig og interesseret i at se mulighederne omkring de unge og i de unges civile netværk
 • At med lovgivningen på rygraden og stor faglighed skabe de gode løsninger for vores unge – og gerne i samarbejde med dine øvrige kollegaer i Ungeenheden

Lige meget hvad, får du nogle gode kolleger, der nok skal sætte dig grundigt ind i dine nye opgaver.
 

Faglige krav og kompetencer
Du kender det garanteret allerede fra tidligere stillinger og måske også fra det job, du sidder i nu. Derfor ved du, at du kommer til at arbejde med nogle af de unge mennesker i vores samfund, der oplever at livet kan være svært, ligesom du kommer til at arbejde med unge i familier, hvor der kan være store og alvorlige problemer. Du ved også, at det er super givende, når du finder den rette løsning, der hjælper den unge godt på vej.

Vi har brug for en kollega der både fagligt og personligt kan sige ”ja” til enten alle eller største delen af følgende punkter:

 • Du skal have en relevant uddannelse som socialrådgiver/socialformidler.
 • Du har erfaring fra anden myndighedsstilling, evt. erfaring med rehabiliteringsplaner
 • Du skal, lige som os, synes, at det er spændende at finde løsninger på de udfordringer, de unge er i, og du begejstres ved, at når en fra afdelingen, teamet eller dig selv har gjort en forskel
 • Du har relevant arbejdserfaring med lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og du mestre og finder det interessant at sidde for bordenden og samarbejde tværfagligt.
 • Du har erfaring med at sætte realiserbare mål og styre vejen for at opnå målet.
 • Du synes, det er sjovt og spændende at samarbejde med unge mennesker, interne og eksterne samarbejdspartnere, netværk og frivillige foreninger – for vi har nemlig fokus på at vores unge får varige relationer.
 • Du har blik for dine kollegaer – for vi vægter både højt fagligt niveau men også at vi trives når vi går på arbejde.


Samtidig skal du kunne formidle viden, så de unge, du er rådgiver for, forstår dig. Formidlingen er både mundtlig og skriftlig, så det er også vigtigt, at du kan lide at sidde med den administrative kerneopgave.

Vi tror på, at du er den slags rådgiver, den unge altid har lyst til at vende tilbage til: Både fordi du udviser respekt for den unge, fordi du er knalddygtig fagligt, og ikke mindst fordi du er nem og god at arbejde sammen med.

Endelig må du gerne have blik for, hvordan vi hele tiden kan blive bedre og skarpere i vores løsning. Du skal synes, at det er sjovt at tænke udvikling og have blik for, hvordan vi fortsat kan levere de rigtige løsninger til vores unge – og hjælper dem med at skabe retning i livet.

Hvem er vi – KUI Odder Kommune:
Vi består af 17 medarbejdere og 1 afdelingsleder. Vi samarbejder med unge i alderen 15 – 29 år.

Du får kolleger, der også arbejder med de unge –  andre med uddannelsesvejledning og andre igen med servicelovens foranstaltninger. Du kommer derfor i kontakt med rigtig mange forskellige fagområder og kolleger, som kan være med til at berige arbejdet omkring de unge – kollegaer der alle finder det meningsgivende at understøtte de unge i deres vej til uddannelse og beskæftigelse. 

Ud over dit monofaglige team, bliver du også en del af et mindre tværfagligt team, hvor vi arbejder tæt sammen omkring vores unge. Vi har travlt og har mange opgaver, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at det er både sjovt og spændende at gå på arbejde.

Praktiske detaljer
Der er tale om et barselsvikariat på 37 timer/uge dvs. 6 måneder med mulighed for forlængelse. Stillingen er til besættelse
den 1. august 2023 eller snarest derefter. Du får løn efter gældende overenskomst.

Har du specifikke spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte socialrådgiver Jakob Andersen, tlf.nr.: 2922 2750 eller socialrådgiver Zami Krogh, tlf.nr.: 5138 6183 eller afdelingsleder Mette M. Johannesen, tlf.nr.: 2459 2516


Vi glæder os til at læse din ansøgning. Den skal sammen med dit CV lande hos os senest den 8. juni 2023 kl. 12.00 Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 15. juni 2023.

Send ansøgning