Ledige kommunale job

Hjemmeplejen i Sundhed og Omsorg mangler tilkaldevikarer og weekendafløsere

Ansøgningsfrist: 31. juli 2023

Kunne du tænker dig at blive en del af hjemmeplejen – og få erfaring i hjemmeplejens mange spændende opgaver – så er der mulighed for det nu.

 

Vi vil gerne ansætte vikarer og afløsere, både ufaglærte og faglærte, som vil arbejde f.eks hver anden weekend, eller afløse i det omfang et eventuel studie tillader det. Gerne igennem en længere periode. Vi har gode muligheder for at planlægge din arbejdstid, så det passer med det, du ellers laver.

 

VI arbejder med praktiske opgaver såsom rengøring, indkøb og tøjvask og plejeopgaver hos hjemmeboende borgere i hele Odder Kommune.

 

Stillingerne er ledige til besættelse snarest eller efter aftale.

 

Vi arbejder målrettet med, at den enkelte borger skal opleve kvalitet i plejen og møde kompetente medarbejdere i deres hverdag.

Vi er tværfagligt organiseret og arbejder med en rehabiliterende tilgang til borgeren.

Se Sundhed og Omsorgs introfilm her: præsentationsvideo

 

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og arbejder meget med, at du som medarbejder er tryg ved, de opgaver du skal løse. Derfor har vi et godt introduktionsprogram, og du kommer til at starte din intro, med at kører sammen med en erfaren kollega, så du får dine opgaver i hænderne, inden du selv skal. Vi har et godt og individuelt introduktionsprogram, hvor vi har mulighed for at oplære dig grundigt. Vores organisering sikre ligeledes, at du altid har dygtige kolleger at henvende dig til – hvis du har brug for det.

 

Det er en forudsætning, du har kørekort. At du ikke er bange for nye udfordringer og du kan mestre at have travlt i perioder. I Hjemmeplejen skal du kunne arbejde selvstændigt og du skal bidrage til det gode samarbejde, vi allerede har i vores distrikter.

 

Vi er en røgfri arbejdsplads.

 

Vi har adresse på Ålykkecenteret 5, som ligger i Odders centrum, her deler vi lokaler med hjemmesygeplejen.

 

For stillingerne gælder, at løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst samt aftale om Ny løn.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Leder Lene Brygger på mobil 3016 2525 eller Jette Fæster vagtkoordinator 2486 5530.

 

Ansøgninger modtages løbende og ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du medbringe navn og telefonnummer på reference, kopi af kørekort.                                                                     

Send ansøgning