Ledige kommunale job

2 socialfaglige medarbejdere søges til Aktivitetscentret Fabos

Ansøgningsfrist: 05. februar 2023

Bo & Beskæftigelse er et tilbud til voksne med udviklingshæmning i Odder Kommune og består af 5 boenheder, Aktivitetscentret Fabos og Café Pakhuset.

Aktivitetscentret Fabos i Bo & Beskæftigelse er i gang med en omstrukturering, og søger derfor 2 socialfaglig medarbejdere på 32-37 timer med ansættelse snarest.

Aktivitetscentret består af tre værksteder og en kantine, hvor borgerne der bor på Bo & Beskæftigelses boenheder, borgere der bor i egen bolig og borgere fra andre kommuner har deres dagbeskæftigelse efter §103/§104.

De tre værksteder har hver deres fokus. Krea beskæftiger sig med mange forskellige former for kreativitet som papir, maling, stof, garn og tråd, Værkstedet med produktion af ting i træ og stearinlys, Udegruppen med kløvning af brænde. På tværs af disse værksteder har vi tværgående tilbud som Grøn gruppe, sang, vokalapyk, gymnastik, NADA, boccia og film. Derudover tilbyder vi aftenåbent med forskellige temaer nogle gange om året. Vi justerer jævnligt indholdet i grupperne, så hold dig ikke tilbage, hvis du har kompetencer eller ideer til andre aktiviteter. Da værkstederne ikke er opdelt efter funktions niveau, er der borgere på alle værksteder som har brug for praktisk hjælp og skal hjælpes i forhold til toiletbesøg, spisning osv.  

Den ene stilling er med tilknytning til Krea og den anden stilling er med tilknytning til Værkstedet og Udegruppen.

I Bo & beskæftigelse har vi personaleudveksling imellem bodele og aktivitetscentret, hvilket betyder at aktivitetscentrets medarbejdere hjælper borgerne op om morgenen i hverdagene kl. 7-8.30 (ca. 2 ugentligt) og har dag- eller aftenarbejde i ca. 6 weekender om året. Når Aktivitetscentret har medarbejdere på weekend i bodelene kommer der medarbejdere fra bodelene på Aktivitetscentret. Det giver sammenhæng og forståelse for borgerens hele liv og hænger rigtig godt sammen med strategien for Det Specialiserede Socialområde. For yderligere information klik her.

Vi kan tilbyde:

 • Fagligt og socialt engagerede kollegaer med masser af godt humør – nye såvel som erfarne.
 • Høj social kapital
 • Kollegial sparring både i det daglige og gennem reflekterende team
 • Afvekslende arbejdsliv i en større organisation i en lille kommune
 • En organisation med fokus på efteruddannelse
 • Erfa-grupper på tværs af afdelinger i blandt andet autisme, neuropædagogik, reflekterende team mm.
 • P-møder og teammøder 1 gang om ugen
 • En arbejdstid mellem kl. 7-16.15, hvor du har medindflydelse på din vagtplan via KMD OPUS Vagtplan 

Vi søger kompetente kollegaer der:

 • Bidrager til den fælles opgaveløsning
 • Har flair for at tilpasse aktiviteter til både den enkelte og til gruppen
 • Er fortrolig med it
 • Kan arbejde både struktureret og spontant

Løn efter gældende overenskomst mellem SL og KL.

Du kan læse mere om Bo & Beskæftigelse her eller på Facebook

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til afdelingsleder Mette Båge på tlf. 20467622. Har du lyst til at komme forbi er du meget velkommen til at ringe, og aftale et tidspunkt.

Der er ansøgningsfrist d. 5/2 og samtaler afholdes d. 8/2 på Aktivitetscenteret Fabos, Stenslund 7, 8300 Odder.

Send ansøgning