Ledige kommunale job

Automatisering (RPA/softwarerobotter) og ledelsesinformation

Ansøgningsfrist: 07. december 2022

Er du til automatisering og ledelsesinformation? Så kan det være dig vi leder efter.

Hos os vil du blive DEN i Odder Kommune, der er eksperten på de nævnte områder.

I Odder Kommune vil vi gerne være så effektive som muligt. Det betyder, at vi hele tiden skal se på den måde vi arbejder på. Vi skal automatisere de steder, hvor det giver bedst mening. Derfor er det væsentligt at kunne se kritisk på en eksisterende arbejdsgang og vurdere om den måske kan forbedres. Dette arbejde sker naturligvis i samarbejde med de ledere og medarbejdere, der kender arbejdsgangene.

Vi ønsker at berige vores beslutningsprocesser ved hjælp af data. Derfor skal vi have godt styr på, hvad vi har af data, der kan hjælpe os og hvordan vi meningsfuldt kan anvende det. 

Opgaver

Du vil primært have to fokusområder: 

  1. Du skal fortsætte Odder Kommunes arbejde med at lave softwarerobotter, hvor vi automatiserer og procesunderstøtter arbejdsgange. Det betyder, at du skal kunne udvikle robotterne i Microsoft Power Automate og forstå den sammenhæng robotterne skal indgå i 
  2. Du skal udvikle Odder Kommunes ledelsesinformation, så vi har et solidt datagrundlag, der indgår som et element i de beslutninger vi træffer. Det betyder, at du skal have evner indenfor analyse af data og være nysgerrig i forhold til hvordan data kan sættes sammen på en meningsfuld måde. Vi bruger Business Objects til denne opgave 

Du bliver "den, der ved noget" på dine ansvarsområder, så vi forventer at du interesserer dig for ny teknologi, udvikling, tendenser m.v. Noget af det, du kan se på er fx indsamling og brug af data fra sensorer, digital borgerinddragelse, og hvordan data kan hjælpe Odder Kommune med at blive grønnere og mere bæredygtig.

Formelle krav

  • Du skal have erfaring med at udvikle softwarerobotter 
  • Du skal have erfaring med ledelsesinformation 
  • Du skal have gode kommunikative evner, da du får en meget bred kontaktflade
  • Du skal udvise initiativ 
  • Du skal evne at følge op på opgaver - hele tiden 
  • Du skal være selvkørende 
  • Du skal være veluddannet også selv om vi ikke stiller krav til en specifik uddannelse. Har du ikke en relevant længere videregående uddannelse, så vis overfor os, at du stadig er relevant at tage i betragtning via din dokumenterede erfaring 

I din ansøgning lægger vi vægt på, at det er let for os at se, hvordan du kan passe ind og løse de opgaver vi har.

Proces

Ansøgningsfristen er onsdag d. 7. december 2022 inden dagen er omme. Herefter udvælger vi de kandidater vi gerne vil se til en samtale. 

Som udgangspunkt afholder vi én samtale umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsen er fra 1. januar 2023 eller hurtigst muligt derefter. Arbejdsstedet er på Rådhuset i Odder.

Stillingen er på 37 timer. Løn og pension efter erfaring og gældende overenskomst.

Om Digitalisering & Indkøb

Digitalisering & Indkøb er Odder Kommunes IT- og indkøbsafdeling. Ud over digitalisering og indkøb er vi også ansvarlige for leasing, forsikringer og for Rådhusets kantine.

Vi har mange opgaver i afdelingen. Til gengæld er humøret højt og vi er her altid for hinanden. Tonen er det, nogle vil kalde "åben og uformel". Det betyder, at vi kan sige vores mening og samtidig blive taget alvorligt.

Du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Omfanget aftaler vi når det er aktuelt. I starten er det dog en god ide at være fysisk til stede, for at lære stedet, kollegaerne og kulturen at kende.

Vil du vide mere om stillingen, så stil gerne konkrete spørgsmål til Digitaliserings- og Indkøbschef Kim Malchau, tlf. 21 54 15 52 eller på mail kim.malchau@odder.dk (er nemmest at fange på mail).

Send ansøgning