Ledige kommunale job

Weekend-afløsere søges til Stenslundcentret

Ansøgningsfrist: 27. december 2022

Om stillingerne

Vi søger et par friske afløsere, unge som gamle, faglærte eller ufaglærte til at hjælpe os fast hver 2. weekend. Vagterne kan enten være kl. 16-21 eller 7.30-12.30/13.30, eller en kombination.

Der vil være mulighed for at supplere med timer på hverdage og i det faste personales ferier. Ligeledes vil det også være en mulighed med vagter af længere varighed end ovenstående.

 

Om Stenslundcentret

Stenslundcentret er et af Odder Kommunes to kommunale plejecentre, og er opført som et leve- og bomiljø, hvor der arbejdes ud fra Eden Alternative tankegangen. Det blev i sommeren 2020 udvidet, således at vi nu har 84 plejeboliger med dejlige grønne områder udenom, så livet kan leves såvel ude som inde.

Vi er en ambitiøs arbejdsplads med høj faglig kvalitet, og vores fælles fokus er at skabe en god og aktiv hverdag for alle, der bor her. Fællesskabet og det tværfaglige samarbejde er afgørende for os, og vi lægger vægt på, at alle bidrager til hele kerneopgaven – naturligvis med udgangspunkt i princippet om rette kompetencer til de rette opgaver.

Du kan læse mere om Stenslundcentret på Odder Kommunes hjemmeside.

Vi kan tilbyde dig:

  • En god introduktion til opgaverne herunder kursus i medicinhåndtering og forflytning, samt undervisning i demensfaglig tilgang.
  • Indflydelse på timetal og vagtplan
  • En arbejdsplads med hjertet på rette sted
  • Et godt tværfagligt samarbejde med fokus på faglig kvalitet og udvikling
  • En arbejdsplads hvor vi har let til grin, fokus på fællesskabet og hvor vi værner om det gode arbejdsmiljø
  • En arbejdsplads hvor vi lytter til hinanden, og udvikler os sammen

 

Din profil

Du kunne være sundhedsfagligt uddannet med ønske om færre timer og mere frihed, du kunne være i tvivl om, hvad de næste skridt i dit arbejdsliv skal være, eller du kan være i gang med dine sabbatår, imens du overvejer hvilken uddannelse du skal i gang med – mulighederne er mange, men vigtigst af alt er, at du har lyst til at arbejde med at give vores beboere et værdigt liv, fyldt med omsorg, nærvær og hyggelige stunder.

 Vi lægger vægt på følgende egenskaber:

  • Du har gode samarbejdsevner og en anerkendende kommunikation
  • Du har hjertet med i dit arbejde
  • Du fremstår loyal og troværdig i alle sammenhænge
  • Du værdsætter og bidrager til en hverdag med arbejdsglæde og humor

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation med afsæt i dine erfaringer og kompetencer.

Stillingerne ønskes besat: Efter aftale

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte centerleder Lotte Bundgaard Lambek på tlf. 20311801 eller assisterende leder Marianne Nyland Madsen på tlf. 20902335.

Stenslundcentret er en del af det store fællesskab først og fremmest i Sundhed & Omsorg og dernæst i hele Odder Kommune. Du kan få et indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i denne præsentationsvideo.

 

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge en stilling, skal det ske online ved, at du uploader din ansøgning med relevante bilag. Ansøgningsfrist: 27.12.22

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Send ansøgning