Ledige kommunale job

Social og sundhedsassistent eller –hjælper til aftenvagt

Ansøgningsfrist: 27. december 2022

Vil du være en del af et team hvor faglighed og udvikling vægtes højt
og hvor borgerne er vores vigtigste samarbejdspartnere?

 

Vi mangler en kollega i aftenvagt

Som aftenvagt på Stenslund er vi 2 kolleger, som hjælper hinanden med de faglige opgaver og den hjemlige stemning omkring 10 beboere – vi er 3 teams i samme hus, som hjælper hinanden på tværs – og er derfor 6 kolleger om 30 beboere om aftenen.

Vi er i alt 8 teams på Stenslund, og hvert team har tilknyttet en teamkoordinator, som står for den daglige koordinering og faglige ledelse. Sammen med dit team holder du teammøde hver 6. uge, hvor I koordinerer indsatser og laver samarbejdsaftaler for netop jeres team.

På Stenslundcentret er vores værdigrundlag principperne i Eden Alternative, og vi vægter hjemligheden hele døgnet. Vi har stort fokus på kompetenceudvikling inden for demensområdet, hvorfor vi i år har udvidet med en fuldtidsansat demenskonsulent, så du vil have sparring helt tæt på i hverdagen.

Du kan læse mere om Stenslundcentret på Odder Kommunes hjemmeside samt blive inspireret på facebook https://www.facebook.com/stenslundcentret/


Vi er en ambitiøs arbejdsplads…

med høj faglig kvalitet, og vores fælles fokus er at skabe en god og aktiv hverdag for alle, der bor her. Fællesskabet og det tværfaglige samarbejde er afgørende for os, og vi lægger vægt på, at alle bidrager til hele kerneopgaven. Derfor er ”Aktiv hverdag” også en del af dagligdagen på Stenlund, hvor teamet har tværfaglig sparring med diætist, fysioterapeut og sygeplejerske. Som aftenvagt vil du møde Aktiv hverdags teamet på teammøderne, hvor I sammen drøfter de rehabiliterende indsatser i netop dit team.

Alle 8 teams mødes hver dag kl. 16.15 og koordinerer aftenen med hinanden. På den måde sikrer vi, at alle teams får den hjælp, som de har brug for, og at de fornødne kompetencer er til stede, så alle får en god aften – både beboere og kolleger.
                         

Vi kan tilbyde dig

  • Indflydelse på timetal og vagtplan
  • En grundig introduktion, så du bliver klædt godt på og bliver glad for at være hos os.
  • Et godt tværfagligt samarbejde med fokus på faglig kvalitet og udvikling – så drømmer du om at udvikle dig inden for et specielt område, er det kun en fordel.
  • Gode muligheder for at sætte dine kompetencer i spil og udvikle nye
  • En arbejdsplads hvor vi har let til grin, fokus på fællesskabet og hvor vi værner om det gode arbejdsmiljø

Din profil

  • Du er uddannet Social- og sundhedsassistent eller -hjælper.
  • Du værdsætter og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Du har gode samarbejdsevner og formår at sætte din faglighed i spil til gavn for både beboere og kolleger
  • Du vægter den gode dokumentation
  • Vi forventer ikke, at du kan det hele, men at du er bevidst om egne kompetencer og har mod på at lære nyt

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation med afsæt i dine erfaringer og kompetencer.

Stillingen ønskes besat senest den 01.02.23

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, eller kunne du tænke dig at kigge forbi, for at se stedet og mærke stemningen, er du velkommen til at kontakte Centerleder Lotte Bundgaard Lambek på tlf. 20 31 18 01 eller Assisterende leder Marianne Nyland Madsen på tlf. 20 90 23 35

Stenslundcentret er en del af det store fællesskab først og fremmest i Sundhed & Omsorg og dernæst i hele Odder Kommune. Du kan få et indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i denne præsentationsvideo.

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge en stilling, skal det ske online ved, at du uploader din ansøgning med relevante bilag. Ansøgningsfristen er 27.12.22

Samtaler afholdes løbende

Send ansøgning