Ledige kommunale job

Engageret ernæringsassistent søges til plejeboligerne på Bronzealdervej

Ansøgningsfrist: 22. august 2022

Har lyst til at være med til at udvikle mad og måltidsområdet på Bronzealdervej, så er der pr. 1. oktober 2022 eller efteraftale, en spændende stilling på 35 timer/uge ledig. Arbejdstiden er fortrinsvis i dagtimerne i hverdagene mellem kl 7 og 15. Der er ingen weekender og helligdage.

 

Vi søger en ernæringsassistent med kompetencer inden for mad til ældre, samt kendskab til diæter. En ernæringsassistent der er mødestabil, fleksibel og omstillingsparat og selvfølgelig smilende og servicemindet.

 

Plejeboligerne Bronzealdervej er fra 2009. Vi har 60 boliger som er fordelt i 6 huse med 10 lejligheder i hver. Som ernæringsassistent vil du have ansvar for måltidsproduktion i 2 små køkkener, samt samarbejde på tværs med Bronzealdervejs øvrige 4 køkkeners 2 ernæringsassistenter.

Du vil blive en del af Bronzealdervejs køkkenteam og desuden vil du samarbejde tæt med husenes øvrige personaler som er sosu-personale og servicepersonale. Du skal være indstillet på den tværfaglige opgave og samarbejdet med forskellige faggrupper.

 

Sammen arbejder vi for et involverende og aktivt indhold i hverdagen for beboerne gennem blandt andet ude liv og klubliv. Vi griber mulighederne i nuet og er med på impulsive tiltag, der vender op og ned på rutinen.

Du skal kunne arbejde i et åbent køkken og inddrage beboerne i meningsfulde aktiviteter omkring menuer, tilberedning og måltider, og se det meningsfulde i at arbejde med målgruppen evt. kendskab til demens.

 

Vi arbejder med udgangspunkt i Odder Kommunes Værdighedspolitik samt filosofien i plejeformen EDEN Alternative, som tager afsæt i at vi arbejder i beboers hjem. Husdyr er en aktiv del af vores hverdag og i alle husene er der husdyr. Du kan læse mere om EDEN på www.edenindenmark.dk/.
 

Bronzealdervej er en del af Sundhed og Omsorg i Odder Kommune. Du kan få indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i denne præsentationsvideo: https://youtu.be/WgKCZK9PzUg  

Bronzealdervej er en rummelig arbejdsplads, hvilket betyder, at hver ernæringsassistent suppleres af en medarbejder ansat på særlige vilkår.

  

Hverdagens måltid har en stor betydning for det gode hverdagsliv, og vi udvikler hele tiden på at gøre maden og måltidet til en fælles oplevelse.

 

Vi vægter, at du:

 • er uddannet ernæringsassistent med erfaring inden for mad til ældre samt kendskab til diæter.
 • brænder for at gøre en forskel for de ældre og imødekomme deres behov og ønsker på madområde.
 • har et godt overblik og forståelse for beboernes aktive hverdagsliv.
 • har øje for at beboernes sanser stimuleres både i tilberedningen og serveringen af maden og bagværket.
 • kan indgå i det tværfaglige samarbejde med sundhedsfagligt personale og servicepersonale
 • kan nikke genkendende til vores kerneopgave – den kan ses på vores hjemmeside

 

Vi tilbyder:

 • et arbejde i en ambitiøs organisation, hvor vi hører, ser og er der for hinanden
 • et tæt samarbejde med ledelse, køkkenteamet og personalet i husene
 • en uhøjtidelig men seriøs og kreativ arbejdsplads
 • Løn i henhold til overenskomst

 

Ønsker du at høre mere kan du kontakte:

 • Ernæringsassistent Kirsten Rytter Laursen 51387471
 • Kristina Jensen 20902308

 

Du kan læse mere om Plejeboligerne Bronzealdervej på kommunens hjemmeside. Du finder os på www.odder.dk

 

Ansøgningsfrist fredag d. 22. august, samtaler afholdes uge 34-35

Send ansøgning