Ledige kommunale job

Selvstændig og udadvendt økonomimedarbejder

Ansøgningsfrist: 21. august 2022

Odder Kommune – Fællesadministrationen for Det Specialiserede Socialområde for voksne

Kan du lide at arbejde selvstændigt og er du god til at arbejde med tal, skabe overblik og formidle videre til andre, så tilbyder vi et afvekslende job i en organisation, hvor det tætte samarbejde er i fokus.

Vi er en organisation i udvikling og lige nu tilbyder vi job til en ny økonomimedarbejder, som har lyst til at være en del af vores team af administrative medarbejdere i Fællesadministrationen på Det Specialiserede Socialområde for voksne.

Området varetager opgaver inden for fysisk- og psykisk handicappede, psykiatri, udsatte og misbrugsområdet i Odder Kommune. Området har 10 ledere og cirka 160 medarbejdere fordelt på Staben, Myndighed og Ungeenheden samt på udførerne Bo & Beskæftigelse, Forebyggelse & Rusmidler og Vejledning & Mestring.

Fællesadministrationen er en del af Staben, og består af 5 medarbejdere med Social- og Borgerservicechefen som personaleleder og økonomikoordinator som faglig leder. Fysisk er vi fordelt på administrationslokaler på Aktivitetscentret Stenslund i Odder og på Odder Rådhus.

Vores kerneopgave er at understøtte organisationen ved at være en kompetent og driftssikker administration, og vi servicerer dagligt afdelings- og virksomhedsledere i hele organisationen.

Vi søger dig, der har erfaring med økonomiopfølgning, lønadministration og har gode it-færdigheder. Du er god til at formidle økonomital på overskuelig vis, og brænder for at levere god service. Du er indstillet på at arbejde i en organisation i forandring, er fleksibel, initiativrig, har et godt humør, og har en positiv indstilling til både opgaver og samarbejde.

Jobbet
Dine opgaver vil bestå af en bred vifte af opgaver i relation til økonomi, løn, bogføring mv. – i første omgang primært for Bo & Beskæftigelse. Opgaverne vil blandt andet bestå i:

  • Månedlige økonomiopfølgninger – herunder gennemgang af økonomien med afdelingsledere og virksomhedsleder
  • Lønadministration – eksempelvis lønindberetninger, oprettelse / ændring af ansættelser, afstemning af dagpengeindtægter, kendskab til overenskomster mv.
  • Løbende bogføring af elektroniske fakturaer, posteringer mv.
  • Udarbejde betalingsaftaler i samarbejder med afdelingslederne
  • Tværgående opgaver der understøtter organisationen (eksempelvis it-superbrugerfunktion og lejlighedsvis deltagelse i projektgrupper)
  • Ad hoc opgaver


Vi har en meget høj grad af digitalisering både ift. fakturaer, dokumenter, breve mv. Du kommer til at arbejde med it-systemer som KMD Opus Rollebaseret (økonomi og løn), KMD Nexus (borgerrettet fagsystem), KMD Nova (elektronisk dokumenthåndtering) og MS Office (Outlook, Excel, Word mv.). Du vil naturligvis blive lært op i de enkelte systemer.

Vi er i gang med at reorganisere og fremtidssikre organisationen, og området har over de senere år gennemgået en stor udvikling, som fortsat er i gang. Du vil komme til at deltage i udviklingsopgaver ift. nye økonomistyringsredskaber og den administrative understøttelse.

Dig
Du motivers af at være del af et dynamisk og udviklende miljø, du arbejder selvstændigt og er god til at samarbejde med de mange ledere og kollegaer, som du vil komme i berøring med.

Din baggrund er en relevant uddannelse inden for økonomi og regnskab, og du har en Kommunom eller lignende efteruddannelse eller er indstillet på at påbegynde en Kommunomuddannelse. Du har gerne nogle års erfaring med de mange facetter inden for økonomi- og lønadministration, samtidig med at du har flair for og erfaring med at arbejde med it-systemer.

Du tilbydes
Et spændende job i et fagligt og udviklende miljø, hvor du vil få mulighed for indflydelse på egne opgaver. Faglig ledelse og samarbejde både med kollegaer i Fælleadministrationen og med områdets controller, økonomikonsulent og lønkonsulenter.

Vi har fleksibel arbejdstid og en kantine med madordning. Vi er en arbejdsplads, hvor du er omgivet af en masse glade medarbejdere og borgere, og vi har en uformel omgangstone.

Ansættelse og ansøgning
Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer med forventet start 1. oktober 2022 eller hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til HK overenskomsten for ansatte i kommuner.

Din primære arbejdsplads vil være i administrationens lokaler på Aktivitetscentret, Stenslund 7 i Odder, og der vil være mulighed for arbejdsdage på Odder Rådhus.

Vi holder ansættelsessamtaler den 25. august 2022 på Aktivitetscentret Stenslund 7, Odder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Social- og Borgerservicechef Britta Kempel på tlf. 20905347 eller økonomikoordinator Nina Løve på tlf. 29485675.

Send ansøgning