Ledige kommunale job

Børnehus i hyggelig landsby søger nærværende pædagog - Gylling Børnehus

Ansøgningsfrist: 22. august 2022

Vi søger en nærværende og engageret pædagog til et vikariat på ca. 30 - 37 timer, i Gylling Børnehus, med tiltrædelse snarest. Vikariatet løber frem til jul 2022, og er begivenhedsbestemt, så der er evt. mulighed for forlænges. Vi er fleksible i forhold til ugentlig timetal, så det passer ind i din hverdag.

Gylling Børnehus er en integreret institution med børn fra 0-6 år. Lige nu er der ca. 55 børn, hvoraf der i alt er ca. 38-40 børn er fordelt på 2 grupper med 3-6 årige, og en gruppe med ca. 13-15 børn fra 0-3 årsalderen.

Vi søger en pædagog til vores børnehus som:

 • Kan skabe en tryg hverdag.
 • Er nærværende og positiv i mødet med børn, forældre og kollegaer.
 • Vægter børnenes egne initiativer, er optaget af og nysgerrig på deres verdener og intentioner.
 • Arbejder med børn ud fra et ressourceperspektiv, med fokus på det enkelte barns styrker og potentialer.
 • Er omstillingsparat og fleksibel.
 • Er glad, smilende og en god sans for humor.
 • Kan og vil samarbejde med forældre, kollegaer og ledelse.

Vi kan tilbyde:

 • En personalegruppe, hvor vi hjælper, støtter, inspirerer hinanden og tager fælles ansvar for at løse opgaverne.
 • En fantastisk have, som vi vægter meget højt, og som giver børnene mulighed for udfordringer og leg i små kroge.
 • Et hus der arbejder ud fra bevidstheden om, at styrke børns fællesskaber og som anerkender legens betydning for børnenes udvikling.
 • Faglig sparring og vejledning i forhold til opgaven.
 • Et hus som opfatter sig som en helhed, hvor samarbejde mellem grupperne giver plads til leg, kreativitet og læring på tværs.
 • Et sted hvor venskaber på tværs af alder og det sociale fællesskab altid i højsædet.
 • Fokus på at skabe en rød tråd for børnene.

I Gylling Børnehus/Odder kommune danner ICDP grundlaget for vores pædagogiske arbejde. Anerkendelse, udvikling og fællesskab er nøgleord i vores værdier - ligesom vi i er optaget af at arbejde i og med relationer på alle planer. Dette bringer vi med os i arbejdet med den nye styrkede pædagogiske læreplan.

Vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab. Vi bor smukt, 30 minutters kørsel syd for Århus, 20 minutters kørsel nord for Horsens og 10 minutters kørsel øst for Odder midt i kommunens dejligste natur.

Om landsbyordningerne:

I Odder kommune er skole- og dagtilbudsområdet i oplandet organiseret i fire landsbyordninger i Hundslund, Hou, Gylling og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordnings-modellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele

børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer skaber et godt udgangspunkt for optimale vilkår for læring og udvikling. Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler:

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og senest mandag d. 22.08.2022 kl. 10.00.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret pædagogisk leder Janni Hemdorff eller koordinator Jette Frederiksen på tlf. 87 80 39 66

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via linket "Ansøg"

Send ansøgning