Ledige kommunale job

Økonomikonsulent med mange bolde i luften

Ansøgningsfrist: 14. august 2022

Økonomikonsulent til Odder Kommune med mange bolde i luften

Vi søger en medarbejder, der godt kan lide at holde styr på flere forskelligartede opgaver. Fællesnævneren for opgaverne er, at du godt kan lide at skabe og opretholde struktur og være med til at holde snor i disse i et tæt samarbejde med dine samarbejdspartnerne.

Hvis du også mener, at der er potentiale i at være nysgerrig på arbejdsgange og forsøge at automatisere så mange af rutineopgaverne som muligt, så kunne det være dig?

Du får dine egne fagområder, men får også mulighed for at deltage i ”lidt af hvert”.

Vi søger en økonomikonsulent, der har følgende primære opgaver:

 • At have styr på de mellemkommunale afregninger for hele kommunen. Vi har netop succesfuldt implementeret systemet ”Den mellemkommunale Assistent” fra BDO, og du skal videreføre og vedvarende udbygge de gode arbejdsgange omkring dette.
 • Administration af skoleelever i Tabulex TEA. Dette foregår i tæt samarbejde og arbejdsdeling med administrationen på skolerne.
 • Økonomikonsulent for sundhedsområdet og tandplejen
 • Økonomikonsulent for kulturområdet

Det er nogle ret forskelligartede arbejdsområder. Du kender dem næppe alle sammen, men vi har gode muligheder for oplæring på opgaverne.

Arbejdsopgaverne omkring sundhedsområdet, tandplejen og kulturområdet handler om budgetlægning, budgetopfølgning og regnskab for områderne – og alle de konkrete opgaver, der følger med her. Du skal fungere som sparringspartner for lederne på området.

Vi er en forholdsvis lille kommune. Én af fordelene ved dette er, at vi har et meget tæt samarbejde internt i afdelingen, i hele administrationen og ud mod vores lokale enheder. Du vil indgå i et team af syv økonomikonsulenter, der hjælper hinanden på tværs. Når der startes nye ting op, vil du ofte kunne være med fra start til slut. Alt i alt får du mulighed for at oparbejde et godt overordnet blik for, hvordan kommunens forskellige fagområder spiller sammen.

Vi vil naturligvis gerne have ansat en person med viden og erfaring med nogle af de nævnte opgaver. Mindst lige så vigtigt er dog evnen til at sætte sig ind i økonomifaglige opgaver, en positiv indstilling og god energi.

Vi søger således en økonomikonsulent, der har kompetencer og lyst til:

 • Både at arbejde med administrative opgaver og være i konsulentrollen overfor faglige ledere.
 • At arbejde med kommunal økonomi, herunder budgetlægning og økonomistyring
 • At vejlede fagpersoner der ikke er økonomiuddannede – evner til kommunikation og formidling er vigtig
 • At arbejde med automatisering af arbejdsgange – du skal derfor grundlæggende være interesseret i at få IT-systemer til at virke i praksis
 • At arbejde et sted, hvor vi hjælpes ad med de løbende driftsopgaver

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling, hvor du får mulighed for at arbejde med flere forskelligartede opgaver – du kommer ikke til at kede dig!
 • Et engageret, kompetent og fagligt hold af økonomikonsulenter, der lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone
 • En organisation med muligheder for selv at præge opgaverne og have indflydelse på eget arbejde
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder

Om Løn & Økonomi

Løn & Økonomi er en stabsfunktion, der er ledet af økonomichefen. Økonomichefen refererer til kommunaldirektøren. Der er 12 ambitiøse medarbejdere, der vægter det kollegiale samvær højt. Vi arbejder med løn, budget og regnskab og har også fingrene i ledelsesinformation i samarbejde med Digitaliserings- og Indkøbsafdelingen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Grethe Sjørslev Laursen på tlf. 2059 8450.

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 37 timer. Løn og pension efter erfaring og gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er 14. august. Samtaler forventes afholdt 22. august 2022.

Forventet tiltrædelse 1. oktober 2022.

Send ansøgning