Ledige kommunale job

Fast medarbejder samt afløser søges til rengøring på Stenslund

Ansøgningsfrist: 01. juli 2022

Har du flair for detaljen og kan du lide at arbejde med mennesker omkring dig? Så er det måske lige dig, vi har brug for.

 

Om stillingerne

Du vil få dit eget rengøringsområde, bestående af i alt 24-30 lejligheder med tilhørende toilet og bad, fordelt på 3 afdelinger. Til hver af de 3 afdelinger hører fælles køkken og opholdsrum, som du også får ansvaret for at holde. Der vil ligeledes være ugentlig rengøring i vores fælles bygning med kontorer, omklædning, toiletter og fællesrum.

Vi kan tilbyde dig et job med ansvar og indflydelse på en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på sammen at skabe den bedste hverdag for vores beboere. Vil du vide mere om Stenslund som arbejdsplads, kan du læse mere nederst i annoncen.

 

Om dig

Vi forventer, at du har erfaring med professionel rengøring, og har styr på de overordnede rengøringsprincipper. Du har sans for detaljen, er omhyggelig og lægger en ære i at aflevere et præsentabelt resultat.

Du kan arbejde selvstændigt og skal samtidig kunne arbejde i andres hjem, og have lysten til small-talk imens. Derudover lægger vi vægt på følgende egenskaber:

  • Har flair for at samarbejde med alle i dit serviceteam samt øvrige kollegaer.
  • Er åben i din tilgang til mennesker med demenssygdom
  • Har hjertet med i dit arbejde
  • Er tydelige og værdsættende i din kommunikation
  • Tager medansvar i den daglige og faglige planlægning
  • Fremstår loyal og troværdig i alle sammenhænge
  • Værdsætter og bidrager til en hverdag med arbejdsglæde og humor

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi søger en fast serviceassistent på 30 timer om ugen fortrinsvis i dagvagt på hverdage. Denne stilling ønskes besat per 1. september.

Desuden har vi brug for en stabil afløser 30 timer om ugen henover sommeren, nærmere bestemt i ugerne 27-31 og 34. De to stillinger kan evt. kombineres, hvis det ønskes.  

Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation med afsæt i dine erfaringer og kompetencer.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Gitte Nygaard Laustsen på tlf. 21192548 eller Assisterende leder Marianne Nyland Madsen på tlf. 20902335.

 

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge en stilling, skal det ske online, ved at du uploader din ansøgning med relevante bilag.

Ansøgningsfrist til afløser er d. 10. juni 2022.

Ansøgningsfrist for den faste stilling er 1. juli 2022.

Pga. sommerferieafvikling afholdes samtaler løbende, med hensyntagen til ansøgers ferie så vidt det er muligt.

 

Om Stenslundcentret

Stenslundcentret er et af Odder Kommunes to plejecentre. Her er 84 plejeboliger, fordelt på 8 afdelinger opført som leve-bo miljø, med fælles stue og køkken centralt i alle afdelinger. Dertil hører en fællesbygning med festlokale, omklædning og kontorer.

Vi er en ambitiøs arbejdsplads med høj faglig kvalitet, og vores fælles fokus er at skabe en god og aktiv hverdag for alle, der bor her. Vores høje faglighed betyder, at vi er et forbillede i arbejdet med demente. Vi arbejder ud fra Eden Alternative tankegangen og stræber på den måde efter, at give de ældre et liv fyldt med fællesskab, liv og selvbestemmelse. Og vi synes selv, at vi lykkes ret godt med det.

Du kan læse mere om Eden på https://www.edendenmark.dk/#

En god hverdag for vores beboere og et godt arbejdsmiljø går hånd i hånd. Derfor har arbejdsmiljøet høj prioritet. Fællesskabet og det tværfaglige samarbejde er afgørende for os, og vi lægger vægt på, at alle bidrager til hele kerneopgaven – naturligvis med udgangspunkt i princippet om rette kompetencer til de rette opgaver.

 

Vi lægger vægt på at have en arbejdsplads, hvor humor er en naturlig del af hverdagen, og hvor man bruger alle de menneskelige og faglige egenskaber man besidder. Alle faggrupper er vigtige, og vi hjælper hinanden. Vi ser os selv som en åben og favnende arbejdsplads, med plads til forskellighed.

 

Du kan læse mere om Stenslundcentret på Odder Kommunes hjemmeside.

 

Stenslundcentret er en del af det store fællesskab først og fremmest i Sundhed & Omsorg og dernæst i hele Odder Kommune. Du kan få et indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i denne præsentationsvideo.

Send ansøgning