Ledige kommunale job

Pædagoger til Bifrost

Ansøgningsfrist: 26. maj 2022

Vi søger engagerede pædagoger til Bifrost
afd. Udgård og Midgård

Ønsker du at være med til at skabe høj pædagogisk kvalitet og lægge grundstenen til børns trivsel, udvikling og læring? Tror du på, at børn som udgangspunkt, gør det bedste de kan og er du klar til at tage et pædagogisk ansvar? Så er det DIG vi søger til vores afdelinger!

DII Bifrost afdeling Udgård og Midgård søger to dygtige pædagoger til henholdsvis vuggestuen (Udgård) på 37 timer med ansættelse pr. 1. juni 2022 eller hurtigst muligt derefter og til børnehaven (Midgård) på 32-35 timer med ansættelse 1. august 2022.

 

Bifrost er en institution, som består af 3 afdelinger: Midgård, Asgård og Udgård.
I Udgård er vi normeret til 40 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn.

 

I Midgård er vi normeret til 50 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn.
 

I Bifrost arbejder vi med anerkendende pædagogik, hvor ICDP danner grundlaget for vores pædagogiske fundament. Grundlæggende handler ICDP om relationer og samspil mellem barnet og den voksne. Derudover er vi særligt optaget af barnets sproglige udvikling, leg og den styrkede læreplan.

 

Vuggestuen i Udgård:

I marts 2021 blev vuggestuegruppen sammenlagt fra at være to vuggestuer til én samlet gruppe på 20 børn. I det pædagogiske arbejde har vi sidenhen arbejdet med at få skabt de bedste rammer for børnenes trivsel, udvikling og læring gennem tryghed, struktur, overskuelighed og generelt det gode relationsarbejde med børnene og deres forældre. Hos os har vi en fast struktur for arbejdet med børnene og det skal du være indforstået med at indgå i. Det betyder ikke, at vi ikke er åbne overfor alle dine gode idéer til hvordan vi kan gøre tingene anderledes eller endnu bedre. Vi har nemlig et stort ønske om at blive ved med at udvikle os og skabe de allerbedste rammer for børnene.

 

Børnehaven i Midgård:

I Midgård er vi nærværende, anerkendende og omsorgsfulde voksne. Lige nu arbejder vi fokuseret med at opretholde en fast struktur i hverdagen med udgangspunkt i den styrkede læreplan. Vi søger vi en pædagog, der har overblik og kan strukturere og organisere sig selv og andre – også i presserede situationer. Vi søger en pædagog der møder børnene i øjenhøjde og er optaget af barnets perspektiv og intentioner. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med inkluderende fællesskaber.


Din profil

Vi søger dig som formår at reflektere i dagligdagen og kan sætte din pædagogiske viden i spil og ser muligheder frem for begrænsninger. Desuden søger vi dig, der kan handle og træffe beslutninger, samarbejde og være nysgerrig på egen og andres pædagogiske praksis. Du skal være loyal overfor Bifrost, dine kolleger og de beslutninger vi træffer i fællesskab.


Vi ønsker os en kollega, der:

 

 • Brænder for at arbejde som pædagog og kan se den spændende opgave i at arbejde med børn i alderen 0-6 år.
 • Ønsker at have indflydelse- og tage ansvar fra day one!
 • Er nærværende, nysgerrig og omsorgsfuld i dit møde med børn, forældre og kolleger
 • Har erfaring med- og tager aktiv del i planlægningen, udførelsen samt evaluering af pædagogiske aktiviteter med udgangspunkt i den styrkede læreplan og børnegruppens nærmeste udviklingszone.
 • Vi forventer, at du kan kommunikere/dokumentere både skriftligt og mundtligt
 • Er indstillet på at bruge AULA som kommunikationsplatform i dit daglige arbejde.
   

Vi kan tilbyde dig:

 • En arbejdsplads med fokus på det gode arbejdsmiljø, trivsel og udvikling
 • Et børnehus med højt humør og en god atmosfære
 • Gode kolleger, som ser værdien I faglig sparring og bruge hinandens kompetencer
 • Et udviklende miljø hvor der er plads til at arbejde med idéer
 • En engageret forældregruppe

 

Er du uddannet pædagog og kan du se dig selv i én af ovenstående stillinger, modtager vi gerne din ansøgning senest d. 26. maj kl. 12:00.
 

Hvis du har brug for en rundvisning og en snak i vores hyggelige huse forud for ansøgning er du meget velkommen.

Har du spørgsmål til stillingen i Udgård eller ønsker en rundvisning skal du ikke tøve med at kontakte pædagogisk leder Sophia Lundorff på telefon: 24676801.

Har du spørgsmål til stillingen i Midgård eller ønsker en rundvisning skal du kontakte pædagogisk leder Trine Nyborg: 30564261.
 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 30. maj.

Du kan læse om os, på vores hjemmeside: https://bifrost-odder.aula.dk/

 

Det er Odder Kommunes politik, at indhente straffeattest og børneattest ved ansættelse. Ansættelse og løn ifølge overenskomsten.

 

Send ansøgning