Ledige kommunale job

Pædagog søges til leg i øjenhøjde i skønne, unikke omgivelser på Egholmgård.

Ansøgningsfrist: 24. januar 2022

Pædagog søges til leg i øjenhøjde i skønne, unikke omgivelser på Egholmgård.

 

Egetræet søger 1 uddannet pædagog med erfaring og interesse for børnehave. Vi er fleksible i forhold til ugentlig timetal, så det passer ind i din hverdag. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

 

Derfor er det fedt at være pædagog i Egetræet

Vores institution er en charmerende gård, som præsenterer sig med grønne omgivelser med en stor kuperet legeplads med geder og kaniner. Vi har desuden et værksted, boldbane og hyggelige bålpladser, som vi elsker at bruge. Som noget helt unikt har vi vores egen bus. Den er indrettet med køkken, toilet og spiseplads. Vi ser den som et ekstra læringsrum, som vi om formiddagen kører afsted i til skov og strand i nærområdet.

Hos os får du mulighed for at udvikle din faglighed. Du vil blive uddannet indenfor ICDP. Børnehaven har om formiddag fordybelsestid, hvor vi arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner. Vi arbejder hver dag for at sikre en tryg hverdag for børnene og styrke det enkelte barn gennem en anerkendende tilgang fra ICDP.

Relationsarbejdet er i centrum hos os, og derfor følger du som udgangspunkt også børnene i den gruppe du er tilknyttet, fra de starter i børnehaven til de går tidligt i SFO.

Det er vigtigt for os, at du trives, så vi vil gerne imødekomme dine ønsker og behov i forhold til ugentligt timetal mellem 33 og 37 timer. Timerne ligger mellem kl. 6.15 og 17.00. Endeligt ser vi frem til at byde dig velkommen i et omfavnende og inkluderende kollegafællesskab, som i teams er fælles om ansvaret for den konkrete gruppes børnefællesskab, det tætte forældresamarbejde og det enkelte barns trivsel og udvikling.

 

Vores organisering

Egholmgård består af to afdelinger: Børnehuset Egholm og Egetræet.

Din ansættelse vil være i Egetræet. Her har vi 75 børnehavebørn og 18 vuggestuebørn fordelt på tre huse. Selvom vi følger vores børnegrupper fra start til tidlig SFO, så er vi indrettet, så vi skifter huse en gang om året.

 

Vores forestillinger om dig

Det er vigtig for os, at du har erfaring og interesse for børnehavebørn. Derudover søger vi dig der:

 Arbejder anerkendende med børnene

 Er fagligt reflekterende og engageret, med lyst til at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan til pædagogik i børnehøjde

 Er selvstændig, ansvarsbevidst og kan bevare overblikket i en omskiftelig hverdag

 Er imødekommende og tager ansvar for et velfungerende forældresamarbejde.

 

Derudover vægter vi højt, at du har lyst til at indgå engageret i vores kollegiale fællesskab, og udviser respekt, omsorg og fleksibilitet over for dine kollegaer.

 

Det praktiske

Ansøgningsfristen er d. 24. januar 2022 kl. 9.00 Ansættelsessamtaler afholdes kort herefter og stillingen er til besættelse snarest muligt.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og BUPL. Det er Odder kommunes politik at indhente straffeattester ved alle ansættelser indenfor børne- og ungeområdet.

Du er meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Rikke Naundrup på telefon 23 93 39 29 eller institutionsleder Jette Schæfer på tlf. 30 84 34 93 eller 87 80 35 91, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at besøge os. Du kan også læse mere om vores institution på vores hjemmeside: https://egholmgaard-odder.aula.dk  

Vi ser frem til at høre fra dig, og kan på det varmeste anbefale Egholmgård som arbejdsplads.

 

Send ansøgning