Er du fagperson?

Tilbud til unge og forældre

Okay Ung er et gratis tilbud til unge i alderen 13-25 år, der har det svært. Vi tilbyder forebyggende rådgivning og samtaleforløb til unge. Forældre, der har en sårbar ung, kan også få råd og vejledning. Det er frivilligt og vi kan tilbyde op til 5 samtaler anonymt.
Vurderer vi, at den unge har brug for yderligere, kan vi tilbyde et individuelt tilrettelagt samtaleforløb eller gruppe med fokus på en specifik problemstilling.

Er du bekymret for en ung, er du velkommen til at ringe til os for generel sparring. Du kan også tage kontakt til os på vegne af en ung eller forælder, hvis familien har brug for hjælp til det. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Sårbarhed kan skyldes forskellige problemstillinger som fx. stress, præstationsangst, ensomhed, mobning, ængstelighed, sygdom i familien, usikkerhed eller lavt selvværd. Vores målgruppe er unge i trivsel, moderat trivsel eller sårbare unge jf. Odder Kommunes trivselslineal. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, om den unge, du er bekymret for, er i målgruppe for tilbuddet.

Mere om Okay Ung

Okay Ung er pr. 1. januar 2023 et kommunalt tilbud, der hører til i afdelingen Forebyggelse & Rusmidler i Odder Kommune. Har du mere generelle spørgsmål til Okay Ung, kan du kontakte afdelingsleder Ditte Jensen på tlf. 2380 8953.